Copyright 2017

зa вечеря

Печени пикник Wrap със пушена сьомга, скариди и Тофу

Автор Mission Wraps
6
студено
топло
С риба
С месо
Вегетариански
Multigrain

Mission Multigrain wrap-ове са вкусна комбинация от златисто и кафяво ленено семе.

+ Виж повече

Търсиш нови идеи? Ще ги намериш тук! Печеният лаваш е вкусно ястие, което е идеално не само за пикник!

Съставки

6многозърнести Wrap
145gтубичка червено песто
400gзамразени скариди, предварително размразени и ситно нарязани
400gтънко нарязана пушена сьомга
440gпушено тофу, нарязано на тънки филийки
1връзка кориандър, нарязан на едро, включително и стъблата
1среден яйчен белтък
Зехтин
Сол
Прясно смлян черен пипер

Приготвяне

  1. Загрейте предварително фурната на 190°C.
  2. Поставете нарязаните скариди, яйчения белтък и кориандъра в купа и подправете добре със сол и пипер.
  3. Разстелете първата wrap и я намажете с половината песто, точно до ръба.
  4. Разстелете върху wrap една лъжица от сместа от яйце и скариди, отново точно до ръба, поръсете с малко зехтин.
  5. Поставете другия wrap и я намажете с останалото песто.
  6. Извадете другия wrap , след това поставете тофуто, подправен добре със сол и пипер, и поръсете със зехтин.
  7. Извадете друг wrap и поставете върху нея тънките парчета пушена сьомга, добре подправени с черен пипер и поръсени със зехтин.
  8. Накрая покрийте с последния wrap, след това натиснете с охладена чиния за кекс или чиния.
  9. Завийте добре с два пласта фолио и натиснете силно надолу.
  10. Поставете в тава за печене, поставете го в предварително загрята фурна и печете 30 минути или докато се нагорещи.
  11. Извадете от фурната и поставете равна решетка или чиния най-отгоре, след това поставете най-отгоре тежест, докато изстине, след това изтудете.
  12. На следващия ден нарежете на големи парчета и го консумирайте с малко майонеза.
Вход
или

Вие не сте се регистрирали? Регистрирай се!

Сподели с приятели

Нека научат нашите рецепти
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now