Вход

Copyright 2017

готварски съвети

Нарязване на лук

Автор Mission Wraps
1
студено
топло
С риба
С месо
Вегетариански
Original

Wrap-и Mission Original е класика в жанра, която ще задоволи всеки вкус.

+ Виж повече

Край на сълзите и неравномерно нарязания лук! Ще Ви представим 2 начин за експресно рязане на лук. Използвайте придобитите умения, за да приготвите wrap с пиле на грил.

Съставки

лук

Приготвяне

  1. Обелете лука и разрежете на половина по дължина на стеблото.
  2. Едната половинка сложете на дъската за рязане. С остър нож нарежете надлъжно на ивици. Направете хоризонтален разрез през центъра. Не забравяйте да спрете ножа точно преди корена - тогава лукът няма да се разпадне на парчета.
  3. Нарежете лука на кубчета, държейки за коренчето. Това е лесно!
  4. Вземете втората половина, поставете на дъската и отрежете коренчето.
  5. Нарежете лука на ивици по дължина, като движите ножа от край до край. Готово!
Вход
или

Вие не сте се регистрирали? Регистрирай се!

Сподели с приятели

Нека научат нашите рецепти
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now