Copyright 2017

Mission. Вкусни печени wrap-ове

Нашите wrap-ове са истински хит
по целия свят.

И всичко това благодарение на уникалната рецепта. Невероятно гладко тесто, свежест, деликатност, прекрасна миризма и истински вкус на изпечен хляб са предимствата, които накараха чревоугодниците по целия свят да обичат нашите wrap-ове!

Производство

Качеството и безопасността са наш приоритет, затова се грижим за нашите продукти на всеки етап на производството. Нашите специални програми проверяват внимателно всички суровини и компоненти, използвани за печене на wrap-ове, а уникална система за контрол, бди над тях. Всичко това правим, за да ви предложим здравословни и вкусни wrap-ове за всяка рецепта!

Нашата философия

Mission Wraps е семейна фирма, основана през 1948 г. в състава на групата Грума [Gruma]. Нашата страст е доставка на вкус и аромат в кухните на нашите клиенти по целия свят. От повече от 60 години, ние подобряваме рецептите на нашите wrap-ове, така че те да бъдат перфектни за цялото семейство и по всеки повод. Нашата фирма се грижи за хората и затова правим продуктите с мисълта са вас, надявайки се че нашата страст ще сътвори прекрасен вкус, който ще ви удовлетвори

За всеки повод

С Mission Wraps всеки ден ще бъде пълен с вдъхновение и приятни изненади. Желаеш апетитна и здравословна храна? Вземи си Mission Wraps! Идеален за всички, които ценят добрия вкус и искат да се хранят здравословно. Нашите Wrap-ове могат да се комбинират с любимите ви продукти и да бъдат консумирани навсякъде и по всяко време!

Тайната на нашите wrap-ове е прясно, ароматно, меко и деликатно тесто. Направени само от най-качествени съставки, старателно опечени и опаковани. Нашата уникална рецепта Свеж и Мек и уникални опаковки позволяват wrap-овете да останат пресни дълго време, а ти да се наслаждаваш на тях безкрайно!

Нашите Wrap-ове

Mission Wraps
се предлагат в много варианти.

Можете да изберете класически Оригинал, Многозърнест и Лимец § Овес, натурални, 0% консерванти и ароматни Средиземноморски билки. Всеки вкус е уникален и обикновената храна се превръща в пир! Опитайте и вие!

Вход
или

Вие не сте се регистрирали? Регистрирай се!

Сподели с приятели

Нека научат нашите рецепти
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now